D1972 - Powerbank met draadloos oplader
  • D1973 - Schrijfmap met draadloos oplader 2
  • D1973 - Schrijfmap met draadloze oplader
  • D1973 - Schrijfmap met draadloos oplader 3
  • D1972 - Powerbank met draadloos oplader
productnummer : D1973

D1973 - Schrijfmap met draadloze oplader

€ 32.41
* Kleur behuizing:

* Bedrukking:

Aantal

Complete powerbank-organizer in combinatie van 300D polyester en kunstleer materialen. Draadloze oplader geïntegreerd in de cover, met ondersteuning voor het vasthouden van de smartphone. Inclusief 4000 mAh hulpbatterij met geïntegreerde laadcapaciteit. Met een sober ontwerp en ritssluiting, bevat het een notitieblok voor 64 vel met een streepindeling, penhouder en kaarthouder. USB-uitgang, inclusief micro-USB-kabel en gepresenteerd in elegante zwarte doos.

Afmeting : 185 x 255 x 37 mm
Drukformaat : 50 x 40 mm
Aantal kleuren bedrukking : Lasergravering

Verpakking : Per stuk verpakt

Minimaal afname : 50 stuks

 

Magnetisch zwevende lamp

Zwevend-lamp-relatiegeschenken

Deze lamp heeft een houten base met een LED verlichting die zweeft. De LED verlichting zweeft en gloeit door eenvoudige maar fascinerende wetenschap. De levitatie is het resultaat van elektromagnetische krachten tussen de basis en de lamp. En de lamp zelf wordt aangedreven door inductie. Deze Magnetisch Zwevende LED verlichting geeft sfeervol licht en past in elk modern interieur, kortom magische verlichting!

Papieren USB webkey met NFC

Papieren-webkey-NFC

In een wereld die nu mobieler dan ooit is, is de mogelijkheid om mobiele engagementen te stimuleren op veel manieren. Met Apple die officieel de generatie van de nieuwe iPhone toestaat om te communiceren met een NFC-item zonder app en met de meeste Android-tablets en smartphones die deze technologie standaard hebben ingeschakeld, is er geen twijfel dat dit de ultieme marketingtool voor u kan zijn. Zo haalt u meer uit uw marketing campagne.

ProCreative-logo

Lid van:

PSI logo

© 2009 - 2020. ProCreative. All Rights Reserved.

Adresgegevens

Lage Ham 190-192

5102 AE Dongen

Nederland

Telefoon : +31 (0)162 - 317 112

E-mail : info@pro-creative.nl

Skype : pro_crea

Nieuwsbrieven

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de nieuwste producten en aanbiedingen? Schrijft u dan hier in voor de nieuwsbrief.