D1971 - Powerbank met draadloos oplader
  • D1971 - Powerbank met draadloos oplader 2
  • D1971 - Powerbank met draadloos oplader
productnummer : D1971

D1971 - Powerbank met draadloze oplader

€ 8.22
* Kleur behuizing:

* Bedrukking:

Aantal

4.000 mAh Powerbank met geïntegreerde draadloze lader. In sober, monochroom wit ontwerp. USB-uitgang, inclusief micro USB laadkabel. Compatibel met apparaten die zijn uitgerust met draadloze oplaadtechnologie. USB Outputs. Micro USB Input. Kabel Inclusief

Afmeting : 67 x 114 x 10 mm
Drukformaat : 35 x 50 mm
Aantal kleuren bedrukking : 1-2 kleuren tampon bedrukking

Verpakking : Per stuk verpakt

Minimaal afname : 50 stuks

 

Magnetisch zwevende lamp

Zwevend-lamp-relatiegeschenken

Deze lamp heeft een houten base met een LED verlichting die zweeft. De LED verlichting zweeft en gloeit door eenvoudige maar fascinerende wetenschap. De levitatie is het resultaat van elektromagnetische krachten tussen de basis en de lamp. En de lamp zelf wordt aangedreven door inductie. Deze Magnetisch Zwevende LED verlichting geeft sfeervol licht en past in elk modern interieur, kortom magische verlichting!

Papieren USB webkey met NFC

Papieren-webkey-NFC

In een wereld die nu mobieler dan ooit is, is de mogelijkheid om mobiele engagementen te stimuleren op veel manieren. Met Apple die officieel de generatie van de nieuwe iPhone toestaat om te communiceren met een NFC-item zonder app en met de meeste Android-tablets en smartphones die deze technologie standaard hebben ingeschakeld, is er geen twijfel dat dit de ultieme marketingtool voor u kan zijn. Zo haalt u meer uit uw marketing campagne.

ProCreative-logo

Lid van:

PSI logo

© 2009 - 2020. ProCreative. All Rights Reserved.

Adresgegevens

Lage Ham 190-192

5102 AE Dongen

Nederland

Telefoon : +31 (0)162 - 317 112

E-mail : info@pro-creative.nl

Skype : pro_crea

Nieuwsbrieven

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de nieuwste producten en aanbiedingen? Schrijft u dan hier in voor de nieuwsbrief.