Geschenksetjes-1 Custom Made geschenkset - ProCreative

Geschenkdoos met hoogstpersoonlijk ingesproken boodschap.

Het laatste kwartaal is de tijd om trouwe relaties en loyale medewerkers extra aandacht te geven. Vooral omdat corona diep sporen trekt door 2020. Daarom het volgende: verrijk dit najaar het kerstpakket of relatiegeschenk met uw hoogstpersoonlijk ingesproken boodschap. Letterlijk bij verrassing hoorbaar zodra de ontvanger de deksel van de doos tilt. Uw eigen verhaal of dankwoord. Kort als het kan, maximaal 1-2 minuten als het moet. De impact van persoonlijke aandacht laat zich raden. Een geweldige meerwaarde.

Standaard verpakking

Deze doos heeft een afmeting van 30 x 18 x 6 cm, een vast deksel die de doos perfect afsluit. Daarnaast heeft het een luxe uitstraling doordat er geen tape gebruikt hoeft te worden bij het in elkaar zetten. De dozen worden aan de buitenkant full color bedrukt. Uiteraard kunnen wij ook de doos in elk formaat laten produceren. De minimaal hoogte is 6 cm.

Losse geluidsmodule

U kunt zelf uw individuele boodschap inspreken en daarna üploaden op de geluidsmodule. De maximaal opname is circa 2 minuten. Deze geluidsmodule past bijna in elke geschenkverpakkingen. Bij het openen van de deksel, hoort de ontvanger gelijk uw persoonlijke boodschap.

Levertijd en aantal

De levertijd voor de bedrukte geschenkverpakking en geluidsmodule zijn circa 10 tot 12 dagen. Met bedrukte producten in de geschenkverpakking is de levertijd 16-18 dagen na akkoord orderbevestiging.

De minimaal voor de bedrukte geschenkverpakking is 50 stuks.

Geluidsmodule - WOW effect bij de ontvanger!

Geschenkset - De impact van persoonlijke aandacht!

Een op maat gemaakte geschenkset met hoogstpersoonlijk ingesproken boodschap.

Wat dacht u van een zorgvuldig uitgekozen geschenkset?
ProCreative adviseert en verzorgt ook de 'tailormade' samenstelling, verpakking, bedrukking én distributie van de attentie.
Een hele zorg minder.

Op maat gemaakte geschenkset met uw persoonlijke boodschap. Hoe werkt het?

Mogelijkheden-Geschenkset Custom Made geschenkset - ProCreative

Wilt u meer weten over mogelijkheden? Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen zo spoed mogelijk contact met uw opnemen.

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw naam in
Uw telefoonnummer
Vul uw e-mailadres in
Opmerkingen
Invalid Input

Logo_PC_onder_bt Custom Made geschenkset - ProCreative
Lid van:

psi_logo Custom Made geschenkset - ProCreative

© 2009 - 2020. ProCreative. All Rights Reserved.

Adresgegevens

Lage Ham 190-192

5102 AE Dongen

Nederland

Telefoon : +31 (0)162 - 317 112

E-mail : info@pro-creative.nl

Skype : pro_crea

Nieuwsbrieven

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de nieuwste producten en aanbiedingen? Schrijft u dan hier in voor de nieuwsbrief.

Please publish modules in offcanvas position.