USB MEMORY STICK VERGROOT UW NAAMSBEKENDHEID

USB Memory Sticks

Uw naamsbekendheid vergroten

De USB-sticks kunnen worden gezien als een modern hulpmiddel voor het archiveren, opslaan en vervoeren van informatie en gegevens. En behoren tot de belangrijkste opslagmedia en informatiedragers op dit moment. Tegenwoordig zijn er modellen met chips tot zelfs 64 GB. De reguliere memorysticks kunnen foto-, video- en muziekbestanden opslaan en maken deze vervoerbaar en uitwisselbaar. 

Praktisch promotieartikel

Een USB stick is een perfecte relatiegeschenk, goedkoop giveaway of reclameproduct voor bedrijven, instanties en organisaties. Onbedrukte en bedrukte USB-sticks zijn dan ook niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Om uw bedrijf te promoten wilt u uw klanten en relaties natuurlijk niet alleen het beste van het beste bieden, maar moet het geschenk ook functioneel zijn. Dat is waarom memory- of USB-sticks zo gewaardeerd worden als freebie, geschenk of presentje. Hun praktische nut en de diverse vormen, kleuren en uitvoeringen maken dit geschikte cadeaus voor vrijwel iedereen.

Druktechniek

Afhankelijk van het model of gebruikte materiaal van de door u bestelde USB-stick maken we een keus uit een viertal verschillende druktechnieken (zeefdruk, thermodruk, embossing en lasergravering) zodat uw logo of boodschap het best tot zijn recht komt. Om het door u gekozen model nog beter tot zijn recht te laten komen adviseren wij om de USB-stick in de PMS kleur te laten produceren van uw bedrijf/logo. Dit geeft de stick een nog professionelere uitstraling wat zeker door uw klanten wordt gewaardeerd.

Thuiskopie heffing

Thuiskopiëren is het opnemen van beeld en geluid voor persoonlijke doeleinden. Vanaf 1 januari 2018 is thuiskopie heffing van EUR 0,60 p.s. van toepassing op alle USB memory sticks.

Assortiment

Aanvraag USB memory sticks

Artikel
Artikel
Kleur behuizing
Kleur behuizing
Aantal
Aantal
Bedrukking
Bedrukking
Capaciteit
Invalid Input
Bedrijfsnaam
Vul uw bedrijfsnaam in
Uw naam
Vul uw naam in
Uw E-mail
Vul uw e-mailadres in
Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in
Opmerkingen
Opmerkingen
Leverdatum
Invalid Input
Bedrukte omdoos
Invalid Input
Logo uploaden
Invalid Input

© 2018 ProCreative. All Rights Reserved.

Get in Touch

ALage Ham 190-192
5102 AE Dongen

T0162 317 112

M0653 382 702

Get in Touch

Lage Ham 190-192
5102 AE Dongen

Telefoon: 0162 317 112

Mobiel: 0653 382 702