Powerbanks

Met een powerbank bent u altijd voorzien van een oplader, waar u ook bent! Powerbanks geven u nog meer vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Uw mobiele telefoons, tablets of computers zijn in no-time opgeladen. U hoeft niet meer te zoeken naar een stopcontact. Met een powerbank heeft u geen batterijen meer nodig. Dat levert ook nog eens voordeel op voor het milieu. Powerbanks bevatten één of meerdere Lithium Ion cellen. Deze werken nagenoeg hetzelfde als normale batterijen. Ze worden opgeladen door middel van een USB-aansluiting of meegeleverde adapter/kabel. Dankzij het handige compacte formaat is een powerbank het ideale relatiegeschenk.

De power van een powerbank met logo

Een bedrukte powerbank met uw bedrijfsnaam of logo is een perfect relatiegeschenk. Het is een handig apparaat in een handzaam formaat. Uw logo kan op een stijlvolle manier op de powerbank worden gedrukt. Een powerbank is een trendy geschenk die door velen zeer gewaardeerd zal worden. Met dit relatiegeschenk bereikt u een grote doelgroep. U brengt er uw bedrijf, product of diensten op een originele en krachtige wijze mee onder de aandacht. Uw bedrijfsnaam zal niet onopgemerkt blijven en bij elk gebruik weer in verband worden gebracht met efficiëntie, service en duurzaamheid.

De toekomst is draadloos

U gebruikt draadloos opladen niet omdat het “beter” is. U gebruikt het omdat het handiger is. Veel handiger. Deze manier van opladen is eenvoudig, efficiënt en de manier van opladen voor de komende jaren.

Assortiment

Aanvraag Powerbanks

Artikel
Artikel
Kleur behuizing
Kleur behuizing
Aantal
Aantal
Bedrukking
Bedrukking
Logo uploaden
Invalid Input
Leverdatum
Invalid Input
Bedrijfsnaam
Vul uw bedrijfsnaam in
Uw naam
Vul uw naam in
Uw E-mail
Vul uw e-mailadres in
Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in
Opmerkingen
Opmerkingen

© 2018 ProCreative. All Rights Reserved.

Get in Touch

ALage Ham 190-192
5102 AE Dongen

T0162 317 112

M0653 382 702

Get in Touch

Lage Ham 190-192
5102 AE Dongen

Telefoon: 0162 317 112

Mobiel: 0653 382 702