Over ons

ProCreative is gespecialiseerd in USB webkeys, USB memory sticks, Video Brochure met LCD scherm, Powerbanks, Draadloos opladers & Electronische gadgets. De uitgangspunten zijn hierbij altijd de juiste kwaliteit, relatief kleine minimum-orders, korte levertijden en de beste prijs in de markt. Wij zien ons zelf als een “kleine speler” in de markt. Dit houdt in dat wij vanwege scherpe condities voor de meest gangbare artikelen dezelfde of lagere prijzen kunnen hanteren dat als de grote spelers.

Wat bieden wij?

✓ Goede prijs-kwaliteit verhouding
✓ Technische kennis van producten
✓ Persoonlijk advies over de mogelijkheden
✓ Snelle levertijden
✓ Goede service 

✓ Eigen ontwerpafdeling

Ook benieuwd naar alle mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.
0162-317112 of info@pro-creative.nl

Meer dan alleen een bluetooth speaker


Multifunctionele draagbare bluetooth speaker. 


Een spatwaterdichte (IPX7) draadloos speaker met 5W speaker en ingebouwde LED lamp met 3 verschillende standen. Met de oplaadbare 2400mAh accu kunt u circa 7 uren genieten van uw muziek. Tevens ook als een powerbank gebruiken voor het opladen van uw mobiele telefoons of tablets.
Inclusief bedrukking van uw bedrijfslogo op de speaker.

3 in 1 USB Lanyard oplaadkabel


3in1 USB lanyard oplader is met Lightning, Micro USB en Type-C aansluiting. De lanyard is geheel in full color bedrukking leverbaar. Zo heeft u altijd een USB oplader met diverse aansluiting bij de hand.


Naar product

Creeër uw eigen draadloos opladers

U gebruikt draadloos opladen niet omdat het “beter” is. U gebruikt het omdat het handiger is. Veel handiger. Deze manier van opladen is eenvoudig, efficiënt en de manier van opladen voor de komende jaren.

Een draadloos oplader in combinatie met een powerbank bent u altijd voorzien van een oplader, waar u ook bent! Powerbanks geven u nog meer vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.

Naar producten

Video Brochures met LCD scherm

De VideoBrochure is een combinatie van de bedrukte kaart en een LCD scherm. Uw reclameboodschap wordt automatisch gestart,wanneer u de video brochure opent. Zo heeft uw boodschap extra impact en een hoge attentiewaarde bij de ontvanger. Ook leverbaar met IPS en HD beeldschermen.

Meer over..

USB webkeys & Webbuttons

USB webkey en webbutton zijn geweldige marketing tool met een URL adres voorgeprogrammeerd. Een effectieve manier om uw bedrijf, nieuwe producten, aanbiedingen, etc.. te promoten. De ontvanger steekt de USB webkey in een USB poort en de website wordt automatisch geopend.

Naar producten

USB memory sticks

De USB-sticks kunnen worden gezien als een modern hulpmiddel voor het archiveren, opslaan en vervoeren van informatie en gegevens. En behoren tot de belangrijkste opslagmedia en informatiedragers op dit moment.

Naar producten

Bedrukte Powerbanks

Een bedrukte powerbank met uw bedrijfsnaam of logo is een perfect relatiegeschenk. Het is een handig apparaat in een handzaam formaat. Uw logo kan op een stijlvolle manier op de powerbank worden gedrukt.
Een powerbank is een trendy geschenk die door velen zeer gewaardeerd zal worden. Met dit relatiegeschenk bereikt u een grote doelgroep.

Naar producten

Referenties

© 2018 ProCreative. All Rights Reserved.

Get in Touch

ALage Ham 190-192
5102 AE Dongen

T0162 317 112

M0653 382 702

Get in Touch

Lage Ham 190-192
5102 AE Dongen

Telefoon: 0162 317 112

Mobiel: 0653 382 702